Αυτό είναι το πρώτο αυτοκίνητο του Ν.Αναστασιάδη- Mια περίεργη ιστορία (ΦΩΤΟ)

Μια φωτογραφία με ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο Citroen  σχολιάστηκε έντονα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και συγκεκριμένα στην σελίδα Classic car Cyprus . Από τα σχόλια διαφάνηκε πως είναι τελικά ένα από τα πρώτα (αν όχι πρώτο) αυτοκίνητο του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Αρχικά

πάντως το  αυτοκίνητο  ήταν μπεζ όταν ήταν στην κατοχή του κ. Αναστασιάδη  και μαύρο το έβαψαν οι επόμενοι που το αγόρασαν. H πιο κάτω φωτογραφία είναι από συνεργείο στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Λεμεσό. 

Το παρασκήνιο της τύχης του αυτοκινήτου και την σύνδεσή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη διηγήθηκε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Κιβιδιώτη του Σίγμα ο Χάρης Μαρκίδης που ανέβασε την φωτογραφία. Ακολουθεί σε γενικό πλαίσιο η ιστορία  έτσι όπως την διηγήθηκε ο κ. Μαρκίδης.

«Ο πατέρας μου (Ντίνος Αστρομετιανός) γνωρίστηκε με κάποιον Κόκο Φωτίου ο οποίος διέμενε σε σπίτι που του παραχώρησε ο γιατρός (ακτινολόγος)  Πανίκος Αργυρόπουλος του οποίου η γυναίκα κατάγεται από το Πέρα Πεδι και ήταν μάλιστα συμμαθήτρια με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Κόκος Φωτίου  εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα μου ότι όταν είπε στον γιατρό (ο οποίος είχε επίσης ενα άσπρο Citroen DS) οτι γνωρίζει κάποιον Ντίνο ο οποίος ασχολείται ως μηχανικός με τα Citroen αυτός του είπε: "Δεν του παίρνω το αυτοκίνητο μου επειδή ένας φίλος μου μια φορά που πήγε το δικό του οχι μόνο δεν του έκανε καλή δουλειά αλλά τον χρέωσε και υπερβολικά!

‘Oταν το άκουσε αυτό ο πατέρας μου ζήτησε από τον Κόκο Φωτίου να μάθει ποιος είναι ο φίλος του γιατρού που δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά του..

Έτσι και έγινε.. Ο Φωτίου έμαθε απο τον γιατρό οτι ο φίλος που δεν έμεινε ευχαριστημένος είναι κάποιος δικηγόρος ονόματι Νίκος Αναστασιάδης.

Τότε ο πατέρας μου που δεν γνώριζε τον Αναστασιάδη, ούτε τον είχε ξαναδεί βρήκε το τηλέφωνό του από τον τηλεφωνικό κατάλογο και του τηλεφώνησε.

Συστήθηκε ο πατέρας μου και ρώτησε τον Νικο Αναστασιάδη αν τον γνωρίζει και αν έχει έρθει ποτέ στο μαγαζί του.

Όταν απάντησε όχι, ο πατέρας μου τον ρώτησε αφού δεν έχει έρθει ποτέ στο μαγαζί του πως είναι δυνατόν να είπε στο γιατρό τον Αργυρόπουλο ότι όχι μόνο δεν του έκανε καλή δουλεια αλλά τον χρέωσε και υπερβολικά.

Ο Αναστασιάδης είπε τότε στον πατέρα μου ότι ειναι αλήθεια οτι πήγε το DS του για φτιάξιμο και δεν έμεινε ευχαριστημένος αλλά σε Γλαύκο και όχι σε Ντίνο και πως θα τηλεφωνούσε στον φίλο του τον γιατρό τον Αργυρόπουλο προς αποκατάσταση της αλήθειας..

'Οπερ και εγένετο!!

Προφανώς ο γιατρός ειχε μπερδεψει τα ονόματα!

«Την ίδια μέρα ο γιατρός τηλεφώνησε στον πατέρα μου, γνωρίστηκαν και του ζήτησε να πάνε μαζί να φέρουν το DS του που είχε  μείνει στην Πύλα. Με τον γιατρό τον Αργυρόπουλο παραμένουμε οικογενειακοί φίλοι μέχρι σήμερα. Ο Νίκος Αναστασιάδης ερχόταν επίσης στο μαγαζί του πατέρα μου για το δικό του DS μέχρι που το έδωσε μέσα(σε dealer) και πήρε Μercendes».

Φωτογραφία αρχείου 

Keywords
Τυχαία Θέματα