Αυτή θα είναι η καλύτερη τιμωρία

Ο Μπόικο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να στερήσει τη νίκη από τον Απόλλωνα στο χθεσινοβραδινό παιγνίδι με την Γκαμπάλα και τα κατάφερε.

Ο Ουκρανός διαιτητής ελέγχεται σε αρκετές περιπτώσεις και παρακολουθώντας σε επανάληψη δυο φάσεις, απλά αναρωτιέσαι με τι προθέσεις ήρθε στην Κύπρο. Το πέναλτι που δεν είδε στον Παπουλή στο πρώτο ημίχρονο και τη μεγάλη ευκολία που σφύριξε την παράβαση (;) στο 90+2’. Υπήρχαν και άλλα μικρά μικρά, τα οποία ανέχτηκε ο Μπόικο.

Στον Απόλλωνα βράζουν με το διαιτητή και πιθανόν να απευθυνθούν

στα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ ώστε να καμαρώσουν και εκείνοι που έστειλαν τον Μπόικο στην Κύπρο. Βέβαια θεωρείται αδύνατο να τιμωρηθεί.

Και για τούτο το λόγο, η καλύτερη τιμωρία θα πρέπει να έρθει από το θύμα του –χθεσινού- εγκληματικού σχεδίου. Από τη στιγμή που ο Απόλλωνας είναι ζωντανός θα πρέπει τρίξει τα δόντια στον επαναληπτικό, να ανταποκριθεί στις -εχθρικές- συνθήκες και να κλείσει το σπίτι των Αζέρων. Όπως έκανε και πέρυσι μέσα στη Μόσχα.

Οι γαλάζιοι θα χρειαστεί να υπερβάλουν εαυτόν, αφού θα ταξιδέψουν στο Αζερμπαϊτζάν με όλα τα δεδομένα εναντίων τους. Ωστόσο έδειξαν ότι διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται και να προχωρήσουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα