Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθετήστε μια οικογένεια

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 150 οικογένειες θα κάνει και φέτος η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα στο πλαίσιο της εκστρατείας « Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθετήστε μια οικογένεια» την οποία διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού με κύριο χορηγό τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Το πρωί, κατά

τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου, η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ της Τράπεζας Πηνελόπη Ονησιφόρου παρέδωσε στον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Σταύρο Ολύμπιο δωροεπιταγές οι οποίες θα δοθούν σε οικογένειες. Με τις δωροεπιταγές μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι από υπεραγορές της επαρχίας τους.

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα ιδρύθηκε το 1937 και παρέχει ευρύ φάσµα χρηµατοοικονοµικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών. Αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό παράδοσης, ιστορίας, δυναμισμού και καινοτομίας, καθώς προέρχεται από συγχωνεύσεις Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Κυπριακού χρηματοπιστωτικού συστήματος και το καθένα συνέβαλε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη διαμόρφωση του σημερινού δυναμικού οργανισμού. Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα εποπτεύεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Η Κυπριακή ∆ηµοκρατία κατέχει το 77,34% των µετοχών της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, το Ταµείο Ανακεφαλαιοποίησης το 21,88% και η Συνεργατική Κεντρική Εταιρεία Συµµετοχών το 0,78%. ∆ιαθέτει το µεγαλύτερο δίκτυο καταστηµάτων και ΑΤΜ στην Κύπρο και είναι η πρώτη τράπεζα σε καταθέσεις κατοίκων εσωτερικού. Στις 31 Μαρτίου 017, ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας βρισκόταν στο 15,51%, τα ίδια κεφάλαια ανερχόταν στα €1,2δις και το σύνολο ενεργητικού στα €13,9δις.

Keywords
Τυχαία Θέματα