Αυτή είναι η αιτία θανάτου που κατέδειξε η νεκροτομή του Πέτρου Ελευθερίου

Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος δύο προσώπων, ηλικίας 50 και 48 ετών, που έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειωθηκε την Παρασκευή το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «σήμερα Κυριακή διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των δύο θυμάτων, του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου 50 ετών και του Piotr Wajdak 48 ετών. Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος των δύο προσώπων οφείλεται

σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος».

Σημειώνεται ότι η κηδεία του αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο 50χρονος Πέτρος Ελευθερίου, έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος όταν σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, «λίγο πριν από τις 19.40 το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία ότι πεζό πρόσωπο βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση από Αγία Νάπα προς Ριζοελιά. Ανταποκρίθηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, δύο μοτοσικλετιστές του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή και περίπολο με ένα μέλος της Δύναμης από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης»

Επιπρόσθετα, τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην Αστυνομία και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες για τον θάνατο του Πέτρου Ελευθερίου, 50 ετών, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 15 και 13 χρονών, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής, εν ώρα καθήκοντος.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η νεκροτομή του άτυχου αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου

Την Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Αστυνομικό Πέτρο Ελευθερίου

Πηγή:ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα