Αφεντικό του Λονδίνου η Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι ήταν κυρίαρχη στο «Stamford Bridge» επικράτησε με 2-1 της... μισής Τότεναμ, και πλέον βρίσκεται στο +4 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Την Δευτέρα η Τσέλσι γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Γιουνάιτεντ και μπήκε σε... περιπέτειες για την διατήρηση της 4ης θέσης. Το Σάββατο ωστόσο η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην... μισή Τότεναμ και ξέφυγε στο +4 από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζε τους φιλοξενούμενους με τον Μάουντ έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 12ο λεπτό. Η Τσέλσι

κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15', ο Γιορίς είπε «όχι» στο σουτ του Ζιρού με τον Μπάρκλεϊ να σημαδεύει το δοκάρι της Τότεναμ, ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Γάλλος επιθετικός με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-0.

Οι «πετεινοί» προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους Μόουρα και Σάντσες (34',35'), όμως ο Καμπαγιέρο κράτησε το μηδέν για την Τσέλσι στο πρώτο μέρος.

Ο Μάρκος Αλόνσο μόλις στο 2ο λεπτό του δευτέρου μέρους, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Τσέλσι. Τέσσερα λεπτά όλο το «Stamford Bridge» ξεσηκώθηκε όταν ο Λο Σέλσο πάτησε πολύ άσχημα τον Αθπλικουέτα, αλλά ο Μίκαελ Όλιβερ δεν απέβαλε τον Αργεντίνο. 

Οι «μπλε» συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε 3'. Στο 79ο λεπτό ο Έιμπραχαμ με προβολή μετά από σέντρα του Μάουντ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιορίς, ενώ ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας, Αλόνσο είδε το φάουλ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Τότεναμ.

Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να μειώσουν με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ, μετά από σουτ του Λαμέλα που κόντραρε στον Γερμανό και ξεγέλασε τον Καμπαγιέρο για το τελικό 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα