ΑfD: «Η Μέρκελ μετέτρεψε τη Γερμανία σε πολιτιστικό μαρξιστικό εφιάλτη»

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έλαβαν το νομικό πράσινο φως για να παρακολουθούν  τηλέφωνα και θα κατασκοπεύουν τα μέλη του αντιπολιτευόμενου κόμματος  της Γερμανίας  Alternative für Deutschland. Ωστόσο ένας ανώτερος αξιωματούχος  του κόμματος δηλώνει πως αν το μήνυμά τους αφεθεί να ακουστεί , τότε θα λάβουν ακόμη περισσότερες ψήφους στις επερχόμενες εκλογές.

Μιλώντας αποκλειστικά στην RT, το ανώτερο μέλος του AfD και ευρωβουλευτής Gunnar Beck δήλωσε ότι

το κόμμα του είναι αποφασισμένο να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια εμφανιστούν στην πορεία του.

Ο  γεννημένος στο Ντίσελντορφ δικηγόρος δήλωσε πως δεν ξαφνιάστηκε από  τις αποφάσεις της Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV), της γερμανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών. Σε τελική ανάλυση σημειώνει το δημοσιεύμα, μόλις πριν από ένα χρόνο ο επικεφαλής της BfV Thomas Haldenwang αποκάλυψε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών θα παρακολουθούσαν τη ριζοσπαστική φατρία του κόμματος Der Flugel (The Wing). «Ο ακροδεξιος εξτρεμισμός και η δεξιά τρομοκρατία», δήλωσε ο Haldenwang εκείνη την εποχή, «είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη δημοκρατία στη Γερμανία».

Όπως σημειώνει το RT,  αυτό άνοιξε την πόρτα για την  BfV για να παρακολουθεί τις δραστηριότητες όχι μόνο του πιο πάνω ριζοσπαστικού κόμματος  αλλά και όλων των μελών του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης της χώρας (ΑfD), το οποίο κατέχει σήμερα δημοκρατικά εκλεγμένες έδρες σε καθεμία από τις 16 περιφερειακές περιοχές της Γερμανίας.

Για τον Beck, ήταν μόνο θέμα χρόνου για την  BfV να διευρύνει το πεδίο δράσης της. «Είπαν πριν από περίπου δυόμισι χρόνια ότι ‘’μας παρακολουθούσαν΄΄», είπε. «Αυτό έγινε αμέσως μετά που το AfD έγινε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στη Γερμανική Βουλή και πήγαμε ψηλά στις δημοσκοπήσεις εκείνη την εποχή. Αλλά τώρα φαίνεται ότι αφού  απείλησαν συνεχώς, αποφάσισαν τελικά να το κάνουν.

«Μπορούν βασικά να κάνουν ό, τι θέλουν, αν και είναι μια σοβαρή εισβολή στην προσωπική ζωή κάποιου».

«Η Γερμανία είναι ένας ιδιαίτερα εύκολος στόχος για αυτό και έχουμε ακόμη και τους δικούς μας πολιτικούς που λένε: ‘’Δεν μπορείτε να το πείτε αυτό, είναι λόγω του πολέμου’’ ή  ‘’είναι λόγω του Ολοκαυτώματος’’, οπότε στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να πούμε  οτιδήποτε».

«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση τραυματισμού ή διατηρείται σε τέτοια κατάσταση λόγω του πολέμου (ΒΠΠ). Αυτό έχει κάνει τη Γερμανία ηγέτιδα των πιο εκφυλιστικών κοινωνικών τάσεων, όπως αυτή της επίθεσης στην προσωπική ελευθερία.

«Έχει γίνει ένας καβαλάρης  της Αποκάλυψης».

Ο Μπεκ δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «άκρα δεξιά», επισημαίνοντας, «Εάν διαβάσετε το πρόγραμμα πολιτικής του κόμματός μας, τότε είναι σχεδόν σύμφωνο με την κοινή γνώμη μόλις πριν από 20 χρόνια.

«Πρέπει να θυμάστε ότι η Γερμανία ήταν μια μικρή συντηρητική κοινωνία από πολλές απόψεις έως ότου μπήκε η κ. Μέρκελ και τη μετέτρεψε σε αυτόν τον πολιτιστικό μαρξιστικό εφιάλτη».

Επιμένει ότι το AfD βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την πολιτική

 «Αυτό που είμαι πεπεισμένος είναι ότι υπάρχουν δυνητικά πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που θα συμφωνούσαν μαζί μας αν  αφηνόταν να περάσει το μήνυμά μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα