ΑΕΛ-Εθνικός 2-0: Νίκη "ψυχολογίας... ενόψει επαναληπτικού στο ΓΣΠ!

Με μία καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε η νίκη της ΑΕΛ επί του Εθνικού Άχνας, στην οποία επικράτησε με 2-0 στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ για το Β΄ Γκρουπ.

Ήταν μια ευκαιρία για τον Σάββα Παντελίδη να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι για τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ εν όψει της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola.

Οι

γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ανέβηκαν στην 7η θέση με 37 βαθμούς με ένα παιχνίδι περισσότερο από την 8η Ομόνοια. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αν και παρουσίασαν καλή εμφάνιση "κόλλησαν" στο μηδέν κι έτσι παρέμειναν στους 20 βαθμούς κάτω από την ζώνη υποβιβασμού, 5 μακριά από την 10η Δόξα.

Ο αγώνας:

9΄ΓΚΟΛ η ΑΕΛ, 1-0 με Τσέποβιτς! Πολύ όμορφο σε δημιουργία γκολ για την ομάδα του Παντελίδη, ο Ριέρα βρήκε τον Σάντος, ο Βραζιλιάνος εντός περιοχής από δεξιά, έκανε το γύρισμα, προ κενής εστίας ο Σέρβος για το 1-0. 

12' ΓΚΟΛ 2-0 η ΑΕΛ. Δεύτερο γκολ για τον Σέρβο φορ. Ο Μιλιτσεάνου κέρδισε την μπάλα πλάγια αριστερά, έδωσε στον Τσέποβιτς ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Λεμεσού.

30' Διπλή αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Εκτός οι Μιλιτσεάνου και Τεισέιρα, μέσα οι Τόρες και Σωτηρίου.

32' Σουτ από τον Μάζουρεκ εντός περιοχής, αποκρούει ο Μέγιερι.

44΄Ευκαιρία για τον Εθνικό, γύρισμα του Ιωάννου εντός της περιοχής, από πλεονεκτική θέση ο Μάζουρεκ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία. 

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος

47΄Ευκαιρία για την ΑΕΛ, ο Ρέινολντς βρήκε πολύ ωραία τον Ριέρα εντός περιοχής αυτός ανενόχλητος έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

60' Διπλή φάση για τον Εθνικό. Ο Ηλία κάνει την κεφαλιά όμως ο Μέγιερι αποκρούει ασταθώς, στην συνέχεια ο επιθετικός του Εθνικού προσπάθησε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως ο κίπερ της ΑΕΛ απόκρουσε και εκ νέου. 

65' Σουτ από τον Τσέποβιτς, μαζεύει ο Χριστοδούλου.

69' Κεφαλιά από τον Ντούρις, η μπάλα πάνω από την εστία του Μέγιερι. 

90΄Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος, Ρέινολτς / Πηλέας, Περατικός, Ελουντού

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Μέγιερι, Σάντος, Τεισέιρα, Ριστέφσκι, Ντάφερφελτ, Φραντής, Ρέινολτς, Ριέρα, Έουλερ, Τσέποβιτς, Μιλιτσεάνου.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Μεντόγεβιτς, Τόρες, Αντωνίου, Μαζάν, Σωτηρίου, Κολιάς, Αντωνίου Χ, Ζαχαρία, Μαρόσα, Νικολεττίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Χριστοδούλου, Πηλέας, Άδωνη, Περατικός, Άμπραχαμ, Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουμπετς, Ιωάννου, Μάζουρεκ, Ντούρις.

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Καβαλέουσκι, Κ.Ηλία, Μ.Ηλία, Ντόλεζαλ, Κυπριανού, Βοϊτκόφσκι, Ταράσοφς, Χολ, Κουμής, Ελουντού. 

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Νικολάου Γιώργος

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΛ#45Εθνικός 2#450, Νίκη, ΓΣΠ,ael#45ethnikos 2#450, niki, gsp