ΑΕΛ-Απόλλων: «Κλαίει η ψυχή μας. αλλά όχι για πολύ. Μπράβο σε όλους»

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η πόλη αυτήν την περίοδο του χρόνου θα έσφυζε από ζωή. Η πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο, ώθησε την κυβέρνηση στη λήψη δραστικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσής του και οδήγησε σε σκηνικό… ερήμωσης τη Λεμεσό.

«Και ξαφνικά άδειασε η όμορφη πόλη μας και κλαίει η ψυχή μας. Άδειασε από κόσμο, από φασαρία, από χαμόγελα, από γλέντι, αλλά όχι για πολύ! Επιβάλλεται να δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτή τη μεγάλη μάχη. Για μας, για τα παιδιά μας, τους γονείς και τους

παππούδες μας. Και θα νικήσουμε φίλες και φίλοι συμπολίτες! #wearelimassol #stayhome #staysafe», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook η ΑΕΛ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η αντίστοιχη ανάρτηση του συμπολίτη Απόλλωνα.

«Μπράβο σε όλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες μας οι οποίοι είναι συνεπείς στις δύσκολες αυτές ώρες! Συνεχίζουμε ενωμένοι για να κερδίσουμε την υγεία μας και την μέχρι πρότινος όμορφη καθημερινότητα μας! ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!», έγραψαν οι «κυανόλευκοι» συνοδεύοντας και αυτοί την ανάρτησή τους με αεροφωτογραφίες της άδειας Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα