ΑΕΛ: Υπογράφει και παρουσιάζεται

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί ανάμεσα στους φίλους των «κιτρίνων» για την επιστροφή του Ματίας Ντεγκρά.

Η μέρα που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΛ έφθασε. Ο Ματίας Ντεγκρά θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη λεμεσιανή ομάδα και το απόγευμα θα παρουσιαστεί στους οπαδούς της ΑΕΛ στο AEL official shop.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Αργεντινός κίπερ θα παρουσιαστεί και στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα «Saint George Hall». Όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ΑΕΛ «έχει ήδη τυπωθεί αριθμός συλλεκτικών επίσημων εμφανίσεων NIKE με το όνομα και τον αριθμό του Ματίας Ντεγκρά, όπως επίσης και αναμνηστικά φλιτζάνια με τη φωτογραφία του, τα οποία θα πωλούνται από το κατάστημα αναμνηστικών ειδών της ομάδας μας μαζί με δεκάδες άλλα προϊόντα». Χθες, ο Ντεγκρά πήρε μια πρώτη γεύση της λατρείας των φίλων της ΑΕΛ προς το πρόσωπό του, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, φθάνοντας στην Κύπρο με πτήση των Μολδαβικών Αερογραμμών, αφού αρκετοί Αελίστες βρέθηκαν εκεί για να τον προϋπαντήσουν και να τον αποθεώσουν.

Φυσικά η νέα ΑΕΛ δεν θα είναι μόνο ο Ντεγκρά. Γι' αυτό και πολλοί φίλοι της λεμεσιανής ομάδας περιμένουν να μάθουν το απόγευμα την κλήση για την αυριανή πρώτη προπόνηση έτσι ώστε να δουν ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της περυσινής ομάδας έχουν παραμείνει στην ΑΕΛ. Ταυτόχρονα σήμερα, πέρα από την ανακοίνωση για τον Αργεντινό τερματοφύλακα, αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Αντράντε αλλά και του Θεοδώρου. Είναι αλήθεια ότι καλύπτει ένα πέπλο αβεβαιότητας το ποιοι θα δώσουν το παρών τους αύριο στην πρώτη προπόνηση, γιατί επισήμως η ΑΕΛ δεν είπε κάτι ούτε για ανανεώσεις αλλά ούτε και για το ποιοι αποδέχθηκαν τις μειώσεις. Λογικά πάντως ανεξάρτητα του πώς κυλούν οι επαφές για μειώσεις συμβολαίων, όσοι δεσμεύονται με την ΑΕΛ και για τη νέα περίοδο θα δώσουν κανονικά το παρών τους στην αυριανή προπόνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα