Ανόρθωση: Σημαντική εβδομάδα

Εβδομάδα άκρως σημαντική κρίνεται αυτή που ξεκίνησε χθες για την Ανόρθωση.

Έναρξη προετοιμασίας και προγραμματισμός είναι δυο κεφάλαια τα οποία θα ανοίξουν τις τρέχουσες ημέρες. Ουσιαστικά η ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζει αυτή την εβδομάδα για την «Κυρία» με στόχο το τέλος της να τη συγκαταλέγει σε μια από τις ομάδες που θα έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το επίπεδο στο σύνολό του θα πρέπει να είναι καλύτερο σε σχέση με τη χρονιά που έφυγε έτσι ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω. Πάνω σε αυτήν

τη φιλοσοφία κινούνται στην Ανόρθωση αναφορικά με τον προγραμματισμό. Ο τεχνικός διευθυντής, Σταν Φαλξ, ο προπονητής Αντρέ Πάους και η επιτροπή προγραμματισμού πιστεύουν ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να φέρουν στην ομάδα. Οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται ώς το τέλος της εβδομάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι πρώτες κινήσεις θα αφορούν τρεις ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι την 30ή Ιουνίου με άλλες ομάδες.

Η «Κυρία» θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της τόσο ποδοσφαιριστές με εμπειρία όσο και νεαρούς ποδοσφαιριστές, συνεχίζοντας στη φιλοσοφία του τριετούς πλάνου. Έμπειροι ποδοσφαιριστές μέχρι 30 ετών και νεαροί ποδοσφαιριστές μέχρι 25 ετών.

Ο συνολικός αριθμός των νέων ποδοσφαιριστών αναμένεται να φτάσει τους οκτώ. Ακόμα και στην περίπτωση που οι υποθέσεις των Καμίνσκι και Γκονσάλβες κλείσουν θετικά, θα θεωρηθούν κι αυτοί νέοι ποδοσφαιριστές και γι' αυτό ο αριθμός φτάνει τους οκτώ.

Συγκεκριμένα ο Σταν Φαλξ επιθυμεί ενίσχυση με τερματοφύλακα, με αμυντικό που αγωνίζεται δεξιά, με αμυντικό που αγωνίζεται αριστερά, με κεντρικό αμυντικό που να μπορεί να αγωνίζεται και ως αριστερό μπακ ή και ως αμυντικό χαφ, με επιτελικό μέσο, με αμυντικό χαφ, με χαφ που να αγωνίζεται στο αριστερό φτερό της μεσαίας γραμμής και με κεντρικό επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα