ΑΕΛ: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Ο Π. Χριστοδούλου αναχωρεί για Ελλάδα για προσωπικούς λόγους, δεν αποκλείεται όμως να κάνει επαφές με παίκτες
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορεί ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου να βρίσκεται για το επόμενο διήμερο στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει

ότι δεν συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Το ταξίδι του Κύπριου τεχνικού δεν σχετίζεται με μετεγγραφικά θέματα, αφού είναι προσωπικής φύσης, όμως δεν αποκλείεται, αν έχει καταλήξει σε κάποιον παίκτη που είδε τον περασμένο μήνα, να έχει κάποια επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας καθημερινά βλέπει και αξιολογεί παίκτες που του προτείνονται και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος για τον προπονητή της ΑΕΛ, αφού μέχρι την έναρξη των προπονήσεων μεσολαβεί ένας ολόκληρος μήνας, και αυτό του επιτρέπει να μη βιαστεί στην επιλογή παικτών. Άλλωστε με το μπάτζετ των «κίτρινων» να είναι περιορισμένο, ο κ. Χριστοδούλου θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές που θα κάνει. Στον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας προτείνονται και ποδοσφαιριστές που την περσινή περίοδο αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημά μας σε ομάδες της πρώτης 6άδας, που δεν θα συνεχίσουν στις ομάδες τους, και δεν αποκλείεται κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών να του κινήσουν την προσοχή και να σκεφθεί σοβαρά το ενδεχόμενο να τους αποκτήσει.

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές σε σχέση με όλους τους άλλους έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζουν τα πάντα για το κυπριακό πρωτάθλημα. Όμως αυτό δεν αποτελεί για τον κ. Χριστοδούλου βασικό κριτήριο επιλογής, αφού περισσότερο τον ενδιαφέρει να είναι παίκτες πεινασμένοι για δουλειά και διακρίσεις και το κυριότερο να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του. Ο τεχνικός της ΑΕΛ θέλει πάρα πολύ να πετύχει τη νέα περίοδο, ξαναβάζοντας την ομάδα της Λεμεσού στην ελίτ του ποδοσφαίρου μας, ώστε να πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής των τελευταίων δύο ετών. Και για να το πετύχει αυτό χρειάζεται παίκτες που να θέλουν να δουλέψουν σκληρά και να τα δώσουν όλα την ερχόμενη περίοδο θυσιάζοντας το «εγώ» για το «εμείς».

Μαζεμένες ανακοινώσεις
Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται ανακοινώσεις από την ΑΕΛ, όπως τόνισε χθες στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου: «Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο στον προγραμματισμό. Μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύω πως θα έχουμε και αρκετές ανακοινώσεις. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά στον προγραμματισμό από τον προπονητή. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, γιατί θα γίνουν πολλές αλλαγές. Περιμένουμε πολλά συμβόλαια παικτών γιατί ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα. Κάναμε προτάσεις και σε άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ μας για να παραμείνουν με μειωμένες απολαβές. Πρέπει να αντιληφθούν τις δυσκολίες της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα