ΑΕΛ: Θα έχουν όλο το χρόνο

Όταν ο Αντρέας Σοφοκλέους γνωστοποιήσει την απόφαση του αν θα παραμείνει ή όχι τελικά στην προεδρία της Λεμεσιανής ομάδας, τότε ο προπονητής θα αρχίσει και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Η θέση του Σοφοκλέους είναι δεδομένη για την ώρα ωστόσο πολλά μπορεί να αλλάξουν στη συνέχεια. Είναι δεδομένο πως είναι απογοητευμένος από τα όσο έγιναν στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα θα σκεφτεί αρκετά καλά για να πάρει την τελική του απόφαση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Χριστάκης Χριστοφόρου και οι συνεργάτες

του ήδη κάνουν τις δικές τους εργασίες. Προσπαθούν από το υφιστάμενο ρόστερ να ξεκαθαρίσουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στη νέα χρονιά και ποιοι θα αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε στους Φεγκρούζ, Εντμάρ, Σακέτι, Ρομέρο, Μεντί και Ιονίτσα ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα με τον Κύπριο τεχνικό να κάνει ήδη τις επιλογές του.

Βέβαια χρόνος υπάρχει αρκετός αφού η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στην Ευρώπη και σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ της τεχνικής ηγεσίας η οποία θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα