ΑΕΛ: Σκοράρει…κερδίζει

Την δεύτερη της νίκη πέτυχε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα έστω και με το 1-0 κόντρα στον Ερμή. Μια νίκη η οποία έφερε στην ομάδα την ψυχολογία, το καλό κλίμα αλλά και την ησυχία για να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της προς την υλοποίηση των στόχων της.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού μπορεί να μην έπεισαν με την εμφάνιση τους ωστόσο αυτό που έχει σημασία για την ώρα είναι η ουσία…και οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου την πήραν. Άλλωστε

αυτό τόνισε ο Κύπριος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα. «Μπορεί να δυσκολευτήκαμε αλλά με τη νίκη μας πήραμε χρόνο», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Η νέα ΑΕΛ ακόμηα φτιάχνεται. Ακόμη τα νέα αποκτήματα της ομάδας προσπαθούν να βρουν την ομοιογένεια που χρειάζεται για να προσφέρουν ακόμη πιο πολύ στην ομάδα. Αυτό είναι και θέμα Χριστάκη Χριστοφόρου…δηλαδή το πώς θα βοηθήσεις τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν την ομοιογένεια μια ώρα νωρίτερα.

Το στατιστικά για την ΑΕΛ, μέχρι τώρα λέει πως όταν σκοράρει πρώτη κερδίζει τον αγώνα. Αυτό έκανε και κόντρα στην Αγία Νάπα και πήρε τη νίκη. Δεν το έκανε κόντρα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα και ηττήθηκε.

Πλέον το στοίχημα για την ομάδα της Λεμεσού είναι σκοράρει πρώτη στα παιχνίδια της αφού μπορεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να διαχειριστεί το προβάδισμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα