ΑΕΛ: Σφράγισε την Ευρώπη και αρχίζει προγραμματισμό

Η φετινή πορεία είχε καλά και κακά. Ξεκίνησε ιδανικά, έμεινε για πολλές αγωνιστικές στα ψηλά όμως κάποια μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα την έφεραν μακριά από την κορυφή.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία βοήθησε σημαντικά την ΑΕΛ αγωνιστικά η οποία ανέβασε ξανά στροφές και κατάφερε στην πρότελευταια αγωνιστική να σφραγίσει την έξοδο της στην Ευρώπη.

Ένας στόχος ο οποίος ήταν διακαής για τους κίτρινους της Λεμεσού αφού κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή τους πορεία. Μια στροφή πριν

το φινάλε ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη και ο αγώνας με την Ομόνοια την τελευταία αγωνιστικής είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Είναι γεγονός πως η φετινή της πορεία πέρασε από πολλές συμπληγάδες όμως κατόρθωσε να βγει νικήτρια η ΑΕΛ. Ξεπέρασε πολλά προβλήματα με αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών ωστόσο προτάσσοντας πάθος και ζήλο έκανε αυτό που πολλοί δεν πίστευαν.

Η επόμενη μέρα πλέον σημαντική. Θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, θα αποφασιστεί ή όχι του πετυχημένου μέχρι στιγμής Μπρούνο Μπαλταζάρ αφού σε ένα περίπου μήνα η ΑΕΛ θα πρέπει να έχει έτοιμο ρόστερ και να αρχίζει προετοιμασία.

Όλα θα μπουν σε μια σωστή πορεία από την ερχόμενη βδομάδα θα εντατικοποιηθούν μετά τις 22 Μαϊου όταν θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα