Τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΑΠΟΕΛ σκέφτεται ήδη τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 2ο προκριματικό, όποια ομάδα και να βρει μπροστά του θα είναι ακλόνητο φαβορί.

Το κυρίως μενού είναι στον 3ο και το ψητό στα πλέι-οφ. Ας αρχίσουμε με την προϋπόθεση ότι ο ΑΠΟΕΛ περνά και πάει στον 3o προκριματικό. Εκεί θα είναι ισχυρός και ήδη υπάρχουν ως πιθανοί αντίπαλοι η Ρόζεμποργκ, η Χαποέλ Μπερ Σέβα και μία εκ των Παρτιζάν και Ερυθρού

Αστέρα.

Οι υπόλοιποι θα ξεκαθαρίσουν σύντομα αφού σε ορισμένα πρωταθλήματα η τελική κατάληξη, μπορεί να αλλάξει πολλά. Σαν παράδειγμα είναι η Τσεχία (αν η Σλάβια ξεπεράσει τελικά την Πλζεν (και στη Κροατία, αν η Ριέκα μείνει πρώτη μπροστά από τη Ντιναμό).

Σλάβια και Ριέκα θα είναι πιθανοί αντίπαλοι αν στεφτούν πρωταθλητές. Ανάλογα με την τελική εξέλιξη αρκετών πρωταθλημάτων, θα φανεί αν ομάδες όπως η Μάλμε και η Αστάνα θα πάνε στους ισχυρούς ή στο δρόμο του ΑΠΟΕΛ σαν ανίσχυροι.

Στα πλέι – οφ…

Στα πλέι-οφ τι γίνεται. Γενικά στο καλύτερο σενάριο ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ο 7ος ισχυρός και στο χειρότερο ο 9ος με βάση τη κατάταξη σήμερα. Η Στεάουα έχασε τον τίτλο από την Βιτορούλ.

Η Πλζεν μάλλον τον χάνει, οπότε ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αναμένει τον αποκλεισμό τριών ή δύο ομάδων στους προηγούμενους γύρους για να είναι ισχυρός. Η μία θέση εξαρτάται από τη Πολωνία με ιδανικό σενάριο να πάρει το πρωτάθλημα η Λεχ, η Λέγκια Γκντανσκ ή η Γιαγκελόνια (η ομάδα του Σέρινταν θα είναι πιθανή αντίπαλος σε προηγούμενους γύρους) και όχι η Λέγκια Βαρσοβίας.

Αν όλοι οι ισχυρότεροι σε συντελεστή από τον ΑΠΟΕΛ περάσουν στα πλέι-οφ, οι πιθανοί αντίπαλοι του θα είναι οι Ολυμπιακός, Σέλτικ, Σάλτσμπουργκ, Λουντογκόρετς, Κοπεγχάγη και Μπάτε Μπόρισοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα