ΑΕΛ: Περιμένουν την ώρα

Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται χωρίς κίνητρο ,όμως αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι περιμένουν την ώρα της δράσης. Φυσικά αναφερόμαστε για τις αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Αναμένουν να μάθουν τον αντίπαλο και να μπούν στους ρυθμούς με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το ζητούμενο τώρα για τους ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου είναι να μείνουν σε εγρήγορση στους αγώνες του πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο οτι στην ΑΕΛ

ζούν και αναπνέουν για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου και βεβαίως την ώρα της αλήθειας , θα πρέπει να δείξουν το απαιτούμενο πάθος και την αποφασιστικότητα. Δεν θα υπάρξει καμία δικαιολογία.

Η έξοδος στην ευρώπη αποτελεί μονόδρομο, αφού θα είναι ότι χειρότερο αν οι "γαλαζοκίτρινοι'' μείνουν εκτός ευρωπαίκων υποχρεώσεων. Δεν είναι μόνο το γόητρο αλλα και για οικονομικούς λόγους. Αν η ΑΕΛ καταφέρει να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο και σώσει την χρονιά , είναι δεδομένο ότι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην αγορά μετοχών και θα ενισχύσει την προσπάθεια της διοίκησης.

Στην ΑΕΛ πιστεύουν ακράδαντα ότι η ομαδα θα δείξει χαρακτήρα την κατάλληλη ώρα και είναι σημαντικό ότι είναι επικεντρωμένοι στον στόχο τους εδώ και αρκετό καιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα