ΑΕΛ: Να τελειώσει τη δουλειά!

Με στόχο να ολοκληρώσει ό,τι άρχισε στη Λεμεσό στις 15 Δεκεμβρίου 2016 και να περάσει στην οκτάδα του Cev Challenge Cup Γυναικών η BetOnAlfa ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) την 1. BVK Bratislava στη σάλα «Sport Ηall Sou Komecheho», στην πόλη Pezinok. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα η BetonAlfa ΑΕΛ κέρδισε

με 3-0 σετ.


Πλέον στη Σλοβακία η BetonAlfa ΑΕΛ αναζητεί νίκη, ενώ προκρίνεται απευθείας χωρίς το «χρυσό» σετ και εάν χάσει με 2-3 σετ. Στη Σλοβακία οι «γαλαζοκίτρινες» βρίσκονται από την Τρίτη το βράδυ και θα προπονηθούν και σήμερα το πρωί. Μάλιστα, η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί στη σάλα «Sport Ηall Sou Komecheho».
Ο Στέργιος Φραγκέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του την τραυματία Δέσποινα Κωνσταντίνου που δεν ταξίδεψε στη Σλοβακία, αλλά στο ροτέισον εντάχθηκαν οι τρεις νέες μετεγγραφές. Η λίμπερο Έβελιν Στεφάνου, που μετεγγράφηκε από τον Sabbianco Απόλλωνα, και οι δυο ξένες, η Βουλγάρα πασαδόρος Β. Μπόσκοβα και η Σέρβα κεντρική Βέσνα Γιοβάνοβιτς.

Στη Σλοβακία ταξίδεψαν οι Στ. Κωνσταντινίδου, Μ. Αριστείδου, Στ. Κωνσταντίνου, Αρτ. Σταύρου, Σ. Παύλου, Μ. Αγγελοπούλου, Εκ. Ριπνάγια, Β. Ριαλά, Μ. Μάγκντιτς, Σ. Τριφούνοβιτς, Α. Ταλιαδώρου, Β. Μπόσκοβα, Β. Γιοβάνοβιτς Και Ε. Στεφάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα