ΑΕΛ: Με τη γνωστή συνταγή

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του μεγάλου λεμεσιανού ντέρμπι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν να δουλεύουν σκληρά, έτσι ώστε οι «κίτρινοι» να παρουσιαστούν πανέτοιμοι το Σάββατο και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη σε βάρος του αιώνιου αντιπάλου μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

Το θετικό για τον κ. Χριστοδούλου είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Μάριος Ηλία, που έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια, ξεπέρασε το πρόβλημα

που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα αναλωθεί σε ασκήσεις τακτικής, είναι πιθανόν ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του όσον αφορά το πώς θα παρατάξει την ομάδα του στη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο κ. Χριστοδούλου δεν διαφοροποίησε την ενδεκάδα του, αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια ξεκίνησε με τους ίδιους παίκτες, ενώ και στην πρεμιέρα είχε μια αλλαγή, κυρίως λόγω του ότι ο Λούκας δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Για αυτό και δεν αναμένεται στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ο τεχνικός των «κιτρίνων» να κάνει πολλές αλλαγές. Αν κάνει, θα είναι μία ή το πολύ δύο και θα αφορούν τον μεσοεπιθετικό χώρο. Άλλωστε, στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια εκεί εστιάστηκε το μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού αμυντικά η λεμεσιανή ομάδα τα πάει εξαιρετικά, έχοντας δεχθεί γκολ μόνο σε ένα παιχνίδι. Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα πάει με την ίδια λογική και στο ντέρμπι ο κ. Χριστοδούλου ή αν θα αλλάξει κάποια πράγματα.

Το πρώτο μεγάλο τεστ

Για την ΑΕΛ το ντέρμπι του Σαββάτου είναι το πρώτο μεγάλο τεστ στη φετινή περίοδο. Σαφέστατα και οι προηγούμενοι αγώνες είχαν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας (που αυξήθηκε λόγω των προβλημάτων της λεμεσιανής ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας), ειδικά για μία νέα ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, όμως ο αγώνας που έρχεται είναι διαφορετικός. Κερδίσει ή χάσει, η ΑΕΛ δεν θα αλλάξει πορεία, αφού ο δρόμος είναι μακρύς, όμως σε περίπτωση νίκης θα πάρει πολύ μεγάλη ώθηση, που θα τη βοηθήσει αφάνταστα στη συνέχεια του μαραθωνίου. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να φορτώσουν την ομάδα με επιπλέον άγχος.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου σήμερα (11:00 Μιραμάρε) για να μιλήσει για το επερχόμενο ντέρμπι και όχι μόνο.

Ξεκίνησε χθες η προπώληση των εισιτηρίων και θα συνεχιστεί σήμερα. Στην ΑΕΛ έμειναν ικανοποιημένοι από την κίνηση της πρώτης μέρας και εκφράζουν τη σιγουριά ότι το Σάββατο η Ανατολική θα είναι γεμάτη. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί σήμερα στην μπουτίκ της ομάδας, ενώ υπενθυμίζουμε ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο μετά από απόφαση της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα