Ασταμάτητη η Μπάγερν

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Κέρδισε 2-0 τη Χέρτα, με τον Αντσελότι να γράφει ιστορία

«Έγραψε ιστορία» ο Κάρλο Αντσελότι στη χθεσινή νίκη της Μπάγερν επί της Χέρτα με 2-0. Ο Ιταλός τεχνικός είναι, πλέον, ο πρώτος στα χρονικά του συλλόγου του Μονάχου που έχει οδηγήσει την ομάδα σε 7 σερί νίκες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Με τη νίκη επί της Ίνγκολστατ (3-1) την περασμένη εβδομάδα, ο σπουδαίος προπονητής είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ που κατείχε ο Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο των Βαυαρών από τη σεζόν 1995/1996, όταν είχε δει την Μπάγερν να κάνει το 6Χ6.

Πλέον,

ο Αντσελότι κατέχει αυτό το ρεκόρ, καθώς οδηγεί την Μπάγερν από νίκη σε νίκη (4Χ4 στο πρωτάθλημα, μία στο Champions League, μία στο Κύπελλο επί της Καρλ Τσάις Ιένα και μία τον περασμένο Αύγουστο επί της Ντόρτμουντ στο Super Cup Γερμανίας).

Η εκπληκτική Λειψία παραχώρησε ισοπαλία στην Γκλάντμπαχ (1-1), ενώ Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης συνεχίζουν το αρνητικό σερί που έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν με 0/4. Η Βέρντερ Βρέμης δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη εφετινή της νίκη μετά την απόλυση του Σκρίπνικ (χρέη προσωρινού τεχνικού εκτελεί ο Νούρι), ενώ οι «βασιλικοί μπλε» γνώρισαν νέο... πατατράκ στην έδρα τους, αυτή την φορά από την Κολωνία (1-3).

Τα χθεσινά αποτελέσματα:
4η αγωνιστική
Μπάγερν Μονάχου-Χέρτα Βερολίνου 3-0
Λειψία-Γκλάντμπαχ 1-1
Βέρντερ Βρέμης-Μάϊντς 1-2
Σάλκε-Κολονία 1-3
Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ 0-0

Σκόνταψε η Ρεάλ
Στον αριθμό «16» σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Βιγιαρεάλ με το 1-1 στο «Μπερναμπέου» έγινε η πρώτη ομάδα μετά τον Φεβρουάριο που μένει αήττητη εναντίον της Ρεάλ στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε μάλιστα με το πέναλτι του Μπρούνο Σοριάνο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ισοφάρισε στο 48΄ ο Σέρχιο Ράμος και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ασένχο, ο οποίος κράτησε την ισοπαλία με εξαιρετικές επεμβάσεις.

Τα αποτελέσματα
5η αγωνιστική
Θέλτα-Σπόρτινγκ Χιχόν 2-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 1-1

ΓΑΛΛΙΑ
6η αγωνιστική
Λιλ-Τουλούζ 1-2
Παρί Σεν Ζερμέν-Ντιζόν 3-0
Μπαστιά-Νανσί 0-0
Γκινγκάμπ-Λοριάν 1-0
Λιόν-Μονπελιέ 5-1
Μετς-Μπορντό 0-3
Νις-Μονακό 4-0
Ναντ-Σεντ Ετιέν 0-0
Ανζέ-Καέν 2-1

ΙΤΑΛΙΑ
5η αγωνιστική
Μπολόνια-Σαμπντόρια 2-0
Αταλάντα-Παλέρμο 0-1
Κιέβο-Σασουόλο 2-1
Έμπολι-Ίντερ 0-2
Τζένοα-Νάπολι 0-0
Γιουβέντους-Κάλιαρι 4-0
Πεσκάρα-Τορίνο 0-0
Ρόμα-Κροτόνε 4-0
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 2-2

ΑΓΓΛΙΑ
Γ΄ γύρος του League Cup
Φούλαμ-Μπρίστολ Σίτι 1-2
Νορθάμπτον-Μάντσεστερ Γ. 1-3
ΚΠΡ-Σάντερλάντ 1-2
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 2-0
Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Γουέστ Χαμ-Άκρινγκτον Στ. 1-0

Keywords
Τυχαία Θέματα