ΑΕΛ: Μάικ Σέμα η επιστροφή

Το σήριαλ απόκτησης επιθετικού στην ΑΕΛ έφθασε στο τέλος του.

Η λεμεσιανή ομάδα τα βρήκε προφορικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάικ Σέμα και ο Σουηδός θα αποτελέσει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το 16ο και τελευταίο μετεγγραφικό της απόκτημα φέτος. Στην ΑΕΛ περίμεναν ψες υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του για να τον δηλώσουν σήμερα το μεσημέρι που λήγει η προθεσμία στην ΚΟΠ

και ο Σέμα να αποκτήσει δικαίωμα για ν' αγωνίζεται ξανά στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν αποτελούσε τη βασική επιλογή του κ. Χριστοφόρου, όμως εδώ που έφθασαν τα πράγματα δεν είχε άλλη επιλογή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει και μέχρι τον Ιανουάριο, όταν χρειαστεί, θα μπορέσει να του δώσει τις λύσεις που θέλει.

Εννοείται ότι ο Σουηδός δεν είναι έτοιμος και θα χρειαστεί σίγουρα κανένα 20ήμερο για να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Από τον Μάιο που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΛ, ο Σέμα έκανε κάποιες ατομικές προπονήσεις στο γήπεδο Djursholms IP μαζί με τον φίλο του -γυμναστή- Jean manix Balawo, ενώ έκανε και προπονήσεις στο γυμναστήριο. Θα βρει πολλές νέες φάτσες στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, όμως το θετικό είναι πως γνωρίζει τη δουλειά του προπονητή και τη φιλοσοφία του που έχει γύρω από το πώς θέλει να αγωνίζεται η λεμεσιανή ομάδα.


Φιλικό με Άρη
Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα (17:30) στο «Τσίρειο» τον Άρη σε φιλικό προετοιμασίας εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ο κ. Χριστοφόρου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το σημερινό παιγνίδι για να δουλέψει σε τομείς που θέλουν βελτίωση αλλά και για να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε ποδοσφαιριστές που τα έχουν ανάγκη όπως οι Νιάγκ, Αντράντε και Αρουά.
Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Εν όψει του λεμεσιανού ντέρμπι που ακολουθεί, η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής. «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ αποφάσισε όπως για την αγορά εισιτηρίου από τους φίλους της ομάδας μας θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» (10 ευρώ ετησίως). Αυτή η απόφαση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ έχει ως μοναδικό στόχο και σκοπό την άμεση στήριξη των υπόλοιπων τμημάτων του σωματείου μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα