ΑΕΛ: Και τώρα;

Η ΑΕΛ δέχθηκε τη μεγαλύτερη ήττα στη σύγχρονη ιστορία της. Η ομάδα της Λεμεσού ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με το βαρύ και ασήκωτο 6-0, αποτέλεσμα που έφερε τριγμούς στις τάξεις των κίτρινων.


Ήδη ο Χριστάκης Χριστοφόρου αποτελεί παρελθόν και το μόνο που απομένει για την επικύρωση του διαζυγίου είναι η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει τεράστια ευθύνη για το χάλι της ομάδας του και την ανέλαβε.

Τι γίνεται, όμως, με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τη διοίκηση;

Ας αρχίσουμε με το τελευταίο. Πέραν του Θεώδορου Αντωνίου που μιλά στα ΜΜΕ, κανείς άλλος παράγοντας δεν εμφανίστηκε φέτος μπροστά στα μικρόφωνα. Η ΑΕΛ μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι και τούτου κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε τον Ανδρέα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του να έχουν ενεργό και σημαντικό ρόλο στην ομάδα, σε αντίθεση με φέτος που τα πάντα τελούν υπό σύγχυση και συνοδεύονται με αρκετά ερωτήματα. Ποιοι αποτελούν τη διοίκηση της ΑΕΛ και ποιος είναι ο ρόλος τους. Η δικαιολογία περί πρόθεσης αποχώρησης του Ανδρέα Σοφοκλέους μετά τον περσινό επεισοδιακό τελικό με τον ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον. Από τη στιγμή που επέλεξε να παραμείνει στην Προεδρία οφείλει να είναι κοντά στην ομάδα σε όλους τους τομείς ή τουλάχιστον να δώσει κάποιες απαντήσεις στον κόσμο. Οι φίλοι της ομάδας έχουν πάρα πολλές απορίες στο συγκεκριμένο κομμάτι και θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει.
Πάμε στο επόμενο. Τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές; Γνωρίζουμε όλοι ότι η φετινή ΑΕΛ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Ο προϋπολογισμός μειώθηκε αισθητά και κανείς δεν υποσχέθηκε τίτλους. Αποκτήθηκαν, όμως, ποδοσφαιριστές με ποιότητα προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα στην 6αδα. Επιβάλλεται να βρουν τον τρόπο διοίκηση και παίκτες να σηκώσουν κεφάλι, να αναλάβει ο κάθε ένας την ευθύνη που του αναλογεί και να προσπαθήσουν να ανατρέψουν το κακό κλίμα και την κακή πορεία που διανύει η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα