ΑΕΛ: Η πρωταγωνιστική πορεία απαιτεί λίφτινγκ

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους τα τελευταία δύο «εφιαλτικά» χρόνια είναι στην ΑΕΛ και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που γίνονται στον μετεγγραφικό τομέα. Η λεμεσιανή ομάδα κάνει ένα τεράστιο λίφτινγκ όσον αφορά το ρόστερ της, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί που διασώθηκαν από την ομάδα που πριν από ένα μήνα ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά. Ήδη αποκτήθηκαν 11 νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ θα προστεθούν τουλάχιστον ακόμα έξι, αφού σκοπός του Πάμπου Χριστοδούλου είναι να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστική πορεία.

Και δεν είναι ο αριθμός αλλά από ό,τι φαίνεται και η ποιότητα των παικτών που θα φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΛ την νέα περίοδο. Ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον στα χαρτιά έχουν αξία, και που μπορούν να δώσουν στη λεμεσιανή ομάδα πίσω τη χαμένη της περηφάνια. Ποδοσφαιριστές όπως ο Αλί Σαβανέ, ο Μπενγκουίν, ο Λούκας Σόουζα ή ο Παπάνκο έρχονται στην Κύπρο με «δυνατό» βιογραφικό που επιτρέπει στους φίλους της ΑΕΛ να αισιοδοξούν για κάτι καλό τη νέα χρονιά. Τους πρώτους δύο τούς ήθελε πώς και πώς ο κ. Χριστοδούλου στάζοντας μέλι, αναφερόμενος στην αξία τους.

Για τους άλλους δύο επισήμως η ΑΕΛ, διά δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου της, μίλησε για υπερβάσεις που έγιναν από τη διοίκηση για να έρθουν στην ομάδα. Επίσης ο Μπογίομ έχει καλό βιογραφικό, ενώ για τους Νικολάου, Κυριάκου και Ηλία η αξία είναι γνωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα