ΑΕΛ: Η εξάδα χάθηκε, αλλά κάτι αλλάζει

Για ένα ημίχρονο, η ΑΕΛ έδειξε ικανή για να ολοκληρώσει την επική της αντεπίθεση τις τελευταίες αγωνιστικές και να προλάβει κυριολεκτικά στο παρά πέντε την είσοδό της στην πρώτη 6άδα. Η ισοφάριση λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ήταν εκείνο που άδειασε την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η ήττα στην επανάληψη και η λεμεσιανή ομάδα να αναγκαστεί να αγωνίζεται στο β΄ γκρουπ.

Στο πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ η ΑΕΛ

ήταν εξαιρετική. Είχε την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφόρησε σωστά, είχε ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ με τον Πολωνό επιθετικό της Αρκάδιους Πιέχ (που έφθασε τα 4 σε 6 αγώνες πρωταθλήματος), ενώ και αμυντικά στεκόταν καλά. Η λεμεσιανή ομάδα έδειχνε με την απόδοσή της ότι μπορούσε να πάρει το διπλό που θα την έφερνε στην 6άδα.

Στην επανάληψη, με ψυχολογία πεσμένη από την ισοφάριση στο 43', με τις φυσικές δυνάμεις να την εγκαταλείπουν όσο περνούσε η ώρα και τα αμυντικά λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο, η ήττα με 4-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά για τους «κίτρινους» της Λεμεσού. Μπορεί να μην τα κατάφερε στο τέλος, όμως αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κατέβαλε η λεμεσιανή ομάδα με τον κ. Χριστοδούλου στον πάγκο της για να προλάβει το... τρένο.

Τώρα η ΑΕΛ θα πρέπει να αγωνιστεί στο β΄ γκρουπ, και να περιμένει τη νέα χρονιά. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα για να μελετήσει την ΑΕΛ της νέας περιόδου, η οποία δεν θα έχει τίποτα κοινό με αυτήν των τελευταίων δύο χρόνων. Για μια ομάδα με την ιστορία της ΑΕΛ και τη φανέλα της δύο σερί χρονιές μακριά από την 6άδα είναι πάρα πολλές. Αύριο η λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται τον Εθνικό στο «Τσίρειο» και θέλει τη νίκη, η οποία θα την κάνει αφεντικό στον όμιλο. Εκτός θα είναι ο Ντεγκρά, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και θα μείνει για κάποιες ημέρες... παροπλισμένος. Στη θέση του θα αγωνιστεί ο Σκοβρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα