Στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφο της η Άβα Γαλανοπούλου

Η Αβα Γαλανοπούλου παρουσιάστηκε στα Δικαστήρια Βόλου συνοδευόμενη από το δικηγόρο της καθώς το 2011 εξαπατήθηκε οικονομικά από τον πρώην σύντροφο της.

Η Άβα έδωσε στην ανακρίτρια περισσότερα στοιχεία για την οικονομική εξαπάτηση, ενώ ο πρώην έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της, για συκοφαντική δυσφήμηση. Η ιστορία της έγινε γνωστή, όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει με αφορμή την απώλεια πολλών κιλών που σχολιαζόταν συχνά από τα Mέσα. «Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό του τα εμπιστεύτηκα. Ήταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών

σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει... λάσπη» είχε πει η Άβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 28 Απριλίου 2015, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με την συγκινητική εξομολόγηση της. «Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα