ΑΕΛ: Για το «3 στα 3» στα τοπικά ντέρμπι

Ενδεχόμενη επιτυχία επί του Άρη θα διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά στρώματα, αλλά και την ψυχολογία όλων σε πολύ υψηλά επίπεδα
--------------------------------------------------------------------------

Αφού ξεκουράστηκαν, επιστρέφουν σήμερα στο βοηθητικό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι ποδοσφαιριστές του ουσιαστικά θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το λεμεσιανό ντέρμπι, όπου μοναδικός στόχος

θα είναι η νίκη. Μοναδικός απόντας από την αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα είναι ο ανέτοιμος Κυριάκου. Ο Κύπριος αμυντικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του, έχει ανεβάσει ρυθμούς, όμως το πιο πιθανόν είναι πως θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής. Όσον αφορά τον Γεωργιάδη είναι μια χαρά και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Το παιγνίδι της Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ, αφού με μια νέα νίκη θα παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, θα κερδίσει και το 3ο φετινό λεμεσιανό ντέρμπι (από τα 4 του πρώτου γύρου) και, το σημαντικότερο, θα διατηρήσει την ψυχολογία της ομάδας και τον ενθουσιασμό του κόσμου σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στη λεμεσιανή ομάδας βλέπουν κάθε παιγνίδι ξεχωριστά και δεν θέλουν να μπαίνουν στη λογική των βαθμών που ελπίζουν να πάρουν από μια σειρά αγώνων που ακολουθούν. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο κ. Χριστοδούλου θεωρεί πάρα πολύ σημαντική την επερχόμενη αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πλάνο, είναι πολύ πιθανόν ο κ. Χριστοδούλου να διατηρήσει την ίδια 11άδα με τον προηγούμενο αγώνα, στον οποίο η ομάδα του έφθασε πολύ εύκολα στη νίκη. Αν γίνει μια αλλαγή ίσως να είναι η παρουσία του Γεωργιάδη αντί του Παπάνγκο. Όμως είναι πολύ πρόωρο να λεχθεί κάτι, αφού ουσιαστικά σήμερα θα αρχίσει ο Κύπριος τεχνικός να δουλεύει με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο που θα εφαρμόσει κόντρα στον Άρη. Από τη στιγμή που η ΑΕΛ προέρχεται από την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, είναι πιθανόν να μη θέλει να κάνει κάποια επέμβαση ο προπονητής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα