ΑΕΛ: Είπε ευχαριστώ στον Ερμή

Νίκη στην πιο κατάλληλη στιγμή πέτυχε η ομάδα της Λεμεσού η οποία μείωσε και τη διαφορά της από την 6η θέση και τον Ερμή στους δυο βαθμούς. Απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου να κάνει τα πάντα για μπει στην πρώτη εξάδα.

Πριν από λίγες αγωνιστικές κάτι τέτοιο ήταν αρκετά δύσκολο ωστόσο μετά και τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την είσοδο της στην πρώτη εξάδα. Τα παιχνίδια

που ακολουθούν ίσως να κρίνουν πολλά αλλά και τίποτα.

Πλέον η ομάδα της Λεμεσού έχει την μεγαλύτερη της ευκαιρία να πετύχει κάτι τέτοιο. Στην 19η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή και της παρουσιάζεται μια πρώτη ευκαιρία για να εισέλθει μετά από αρκετό καιρό στην πρώτη εξάδα.

Με νίκη η ΑΕΛ θα έχει το πάνω χέρι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού θα αφήσει πίσω της την ομάδα της Αραδίππου και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να διατηρήσει ή ακόμη και να αυξήσει τη διαφορά της από την ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου.

Για την ώρα πέτυχε τον στόχο της όπου ήταν η νίκη στο πιο σημαντικό της ντέρμπι (μέχρι το επόμενο φυσικά) και ελπίζει βάσιμα για την πρώτη εξάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα