ΑΕΛ: Δεν θα αδιαφορήσουν…

Καλές εμφανίσεις και νίκες, ο στόχος για τη συνέχεια
----------------------------------------------------------------------------------------------

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αφού μετά από ρεπό τεσσάρων ημερών επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν δουλειά ενόψει των επομένων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, από τη στιγμή που η ΑΕΛ φέτος δεν έχει κάποιο στόχο, έκρινε ότι θα έπρεπε

οι παίκτες του να απαλλαγούν από τη ρουτίνα των προπονήσεων για αρκετές ημέρες εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος για να χαλαρώσουν, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Φυσικά η έλλειψη πραγματικού στόχου (γιατί η 7η θέση για μια ομάδα σαν την ΑΕΛ ποτέ δεν θεωρείται στόχος) δεν συνεπάγεται αδιαφορία. Αντίθετα, ο κ. Χριστοδούλου θέλει οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να δείχνουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στη συνέχεια των αγώνων τους, ώστε να κάνουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν και να μαζέψουν αρκετούς βαθμούς.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΛ είναι ο κυριακάτικος αγώνας στο Παφιακό με την Πάφο. Μπορεί οι αντίπαλοι της λεμεσιανής ομάδας να καίγονται για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία, όμως αυτό δεν είναι κάτι που απασχολεί τους «κίτρινους» που θέλουν να πετύχουν ακόμα μια εκτός έδρας νίκη στη β΄ φάση, όπως έκαναν και στο Μακάρειο. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο τεχνικός των «κιτρίνων» θα υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ή όχι, ενώ περιμένει και την επιστροφή των διεθνών Στεπάνοβιτς και Σουάρες. Ο Σουάρες ήταν αρχηγός στην ήττα του Πράσινου Ακρωτήριου κόντρα στο Μαρόκο (1-0), ενώ ο Στεπάνοβιτς έχει αύριο νέο φιλικό με τα Σκόπια κόντρα στη Βουλγαρία.

Διετές συμβόλαιο ο Φιρμίνιο
Διετές είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΛ ο Φιρμίνιο, που αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μετεγγραφή της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του (Οριεντάλ) θα ενταχθεί και επισήμως στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας.

Όπως αναμενόταν ο κ. Χριστοδούλου δεν ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό, αφού και στα πρωταθλήματα που υπήρχε δράση (των πιο μικρών κατηγοριών) δεν έγιναν όλοι οι αγώνες. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα έχει αρκετές ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιήσει τα ταξίδια που θεωρεί ότι πρέπει να κάνει, για να δει τους παίκτες που του έχουν προταθεί και ο ίδιος αγωνιζόμενους. Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει, και θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, αφού ο κ. Χριστοδούλου θέλει να ετοιμάσει τη νέα ΑΕΛ πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τη νέα περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα