Πάφος: Ψάχνει ακόμη μερικούς βαθμούς για σιγουριά

Μπορεί να έχει διαφορά επτά βαθμών από την τελευταία ομάδα του Β΄ γκρουπ, τον Εθνικό Άχνας, αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός στην Πάφο, η οποία χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς για να εξασφαλίσει στα σίγουρα την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία και στη νέα περίοδο.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Ερμή και παρέμεινε στους 31 βαθμούς, επτά περισσότερους από τον Εθνικό Άχνας. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι

που θα διεξαχθεί την Κυριακή και είναι ευκαιρία για την παφιακή ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα σωτηρίας.

Οι παίκτες της Πάφου γυρίζουν σήμερα στις προπονήσεις για έναρξη της προετοιμασίας. Το ευχάριστο για τον Κύπριο τεχνικό είναι πως δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες, ενώ και παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών αναμένεται να είναι διαθέσιμοι. Ο λόγος για τον Μουτίνιο και τον νεαρό Ζαχαρίου.

Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο στην έδρα της η Πάφος με την αναμενόμενη στήριξη του κόσμου της, ο οποίος τελευταία δίνει εντυπωσιακά το «παρών» του, μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε αποστολή.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει επάνοδο στις επιτυχίες, μετά το «διάλειμμα» με τον Ερμή.

Μετά την ΑΕΛ, η Πάφος στην 5η αγωνιστική των πλέι-άουτ θα πάει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, υπολογίζοντας να του δώσει τη χαριστική βολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα