ΑΕΛ: Ανεβασμένη και προσεχτική

Τα όνειρα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος ξεθώριασαν αρκετά νωρίς για την ΑΕΛ και προτού ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, η διοίκηση υποχρεώθηκε να αναθεωρήσει τους στόχους. Η κατάκτηση του κυπέλλου βρίσκεται στην κορυφή και η ομάδα της Λεμεσού θα πρέπει να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο πόσο το θέλει.

Την ερχόμενη Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό στο πρώτο παιγνίδι και θα επιδιώξουν να βάλουν βάσεις

πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Το παιγνίδι προδιαγράφεται αρκετά δύσκολο για την ΑΕΛ αν λάβουμε υπόψη τους δυο αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό. Στο πρώτο παιγνίδι οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2, ενώ στο δεύτερο έχασε μετά από ανατροπή με 4-2.

Τα δεδομένα άλλαξαν από τότε. Η ομάδα της Λεμεσού είναι αρκετά ανεβασμένη σε όλα τα επίπεδα κάτι που επιβεβαιώθηκε μέσα από τους αγώνες κόντρα σε Απόλλωνα (3-3) και ΑΠΟΕΛ (2-1).

Η ΑΕΛ είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα