ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Ζιουλή

Παίκτης του συλλόγου της Λεμεσού είναι κι επισήμως ο 20χρονος στόπερ, οι Καραγκούνης, Μέσκα ετοιμάζονται να τον ακολουθήσουν, από δοκιμαστικά περνά ο Μπρους.

«Η ενίσχυση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί», υπογράμμιζε προχθές στο ΑΕΛ TV ο Χριστάκης Χριστοφόρου και «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις» η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της. Ο λόγος για τον 20χρονο

Ελλαδίτη κεντρικός αμυντικό, Άγγελο Ζιουλή, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Σόφιας.

«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη αμυντικού Άγγελου Ζιούλη. Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλει να ευχηθεί στον Άγγελο υγεία και αμέτρητες χαρές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα της ομάδας της Λεμεσού», αναφέρει το πρωινό δελτίο Τύπου της ΑΕΛ, για την οποία το καινούργιο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Βασίλη Καραγκούνη. Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρετζίνα, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ατρομήτου. Ο 21χρονος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και -μετά την απόρριψη του Ανδρέα Θεμιστοκλέους από τον Χριστάκη Χριστοφόρου- προορίζεται για εναλλακτική του Ρομπέρ.

Πλην του Ελλαδίτη αμυντικού, θέμα χρόνου θεωρείται και η ανακοίνωση συμφωνίας με τον Μέσκα. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ φαίνεται πως έχει πείσει τον προπονητή της ΑΕΛ για την αξία του και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στο ρόστερ, αφού μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα «φτερά» όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Στη Βουλγαρία για δοκιμαστικά ευρίσκεται και ο 22χρονος Γκανέζος Άλμπερτ Μπρους, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, όπου η ΑΕΛ χρειάζεται ενίσχυση μετά την αποχώρηση και του Γκουιντιλεγέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοφόρου είχε κάνει λόγο για άλλες 3-4 προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΛ, αλλά Καραγκούνης και Ζιουλής μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’ αφήνοντας χώρο στο ρόστερ και για έναν κεντρικό μέσο και για έναν επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα