ΑΕΛ: Αφού δεν τα κατάφεραν Χριστάκης και Χάβος…

Η ΑΕΛ έκανε τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δυο χρόνια και στην τελευταία αγωνιστική θα κυνηγήσει την είσοδο της στην εξάδα. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά την λύση της συνεργασίας με τον Πέτεβ, δεν κατάφεραν να πετύχουν τρεις σερί νίκες!


Ο Πάμπος Χριστοδούλου κατάφερε να οδηγήσει την ΑΕΛ σε τρεις σερί νίκες και ουσιαστικά να καταφέρει κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Να

κάνει μια ομάδα να βγάλει τα μάξιμουμ των δυνατοτήτων της και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας να πετύχει τρεις σερί νίκες. Κάτι που πάνε τρία χρόνια να το πετύχει, όταν ο Πέτεβ ήταν στον πάγκο της ομάδας. Ουσιαστικά είναι κάτι που δεν κατάφεραν να το κάνουν στο πρωτάθλημα οι Χριστάκης και Χάβος.

Ήταν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, όταν η ΑΕΛ κέρδισε Αλκή, Δόξα και ΑΕ Κουκλιών τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα ο Βούλγαρος τεχνικός κέρδισε και τους δυο αγώνες των Play offs, φτάνοντας τις πέντε σερί. Να σημειώσουμε ότι εκείνη την χρονιά έχασε το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική από τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα