ΑΕΚάρα για Ευρώπη…

Μια νίκη η οποία γεμίζει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και δίψα για διάκριση. Κόντρα στην Ομόνοια η ομάδα του Κριστιάνσεν έδειξε πόσο πολύ θέλει την διάκριση μέσω του πρωταθλήματος και όπως φαίνεται αυτή θα κυνηγήσει. Πριν κάτι αγωνιστικές κανείς δεν μίλαγε για Ευωρπαϊκή διάκριση μέσω πρωταθλήματος αλλά τώρα η βαθμολογική θέση της ομάδας άλλα λέει.

Μπορεί να είναι κάπως γρήγορα ακόμη ωστόσο αν η ΑΕΚ συνεχίσει να παίρνει την ουσία στους αγώνες, όπου είναι μόνο η νίκη κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο για να πετύχει τον στόχο της.

Η

ομάδα του Κριστιάνσεν πέτυχε την 3η σερί νίκη και τη δεύτερη κόντρα στην Ομόνοια στη φετινή χρονιά. Παράλληλά πέτυχε τη νίκη με ανατροπή. Σε ένα ντέρμπι που όλα είναι πιθανά η ομάδα του Δανού τεχνικού βρέθηκε πίσω στο σκορ βρήκε στην τελική τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε τον αγώνα.

Το στοίχημα πλέον είναι να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να μείνει στην 3η θέση ή και ακόμη να δει και πιο ψηλά. Η διαφορά από τον Απόλλωνα μειώθηκε ακόμη περισσότερο και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει αυτή της Λεμεσού. Με πιθανή νίκη η ΑΕΚ θα βάλει πλώρη και για την δεύτερη θέση. Κόντρα στον Απόλλωνα για φέτος παραμένει αήττητη αφού μετρά δυο νίκες.

Με 5-2 μέσα στο Τσίρειο και 3-1 μέσα στο ΓΣΖ.

Keywords
Τυχαία Θέματα