ΑΕΚ: Το πέρσι με το τώρα…

Αρκετοί πίστευαν πως η φετινή ΑΕΚ δεν ήταν για μεγάλα πράγματα. Ο λόγος…κανείς δεν ήξερε την αξία κάποιων παικτών και πως θα ανταποκριθούν μέσα στον αγωνιστικό. Κτίστηκε μια νέα ομάδα με εμπειρία και ταλέντο και τα αποτελέσματα φάνηκαν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Ανόρθωση και ένα βαθμό λιγότερο από την 4η Ομόνοια και πέντε από τον δεύτερο

ΑΠΟΕΛ. Πετυχημένη η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας;

Αν αναλογιστούμε πως στην περσινή χρονιά και στην ίδια χρονική περίοδο πως η ΑΕΚ ήταν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 6η Ομόνοια…τότε τη λες πετυχημένη.

Τώρα το τι μπορεί να πετύχει στη φετινή χρόνια; Σίγουρα μπορεί να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου. Για την ώρα κόντρα στον Οθέλλο για τους 8 του κυπέλλου και με αυτά που είδαμε εξαρτάται από τα δικά της πόδια η πρόκριση. Δεύτερος στόχος η θέση της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος. Όπως φάνηκε όμως με τα σκαμπανεβάσματά (όχι στην απόδοση της αλλά στα αποτελέσματα που παίρνει) θα είναι αρκετά δύσκολο να πετύχει κάτι τέτοιο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα της Λάρνακας άρχισε από πέρσι και συνεχίζεται και φέτος να κτίζει την εικόνα της. Μια εικόνα που μπορεί να κτιστεί σε γερά θεμέλια να πρωταγωνιστήσει τις επόμενες χρονιές.

Μπορεί εύκολα να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια μόνο όνειρο θα αποτελούσαν για τον κάθε ΑΕΚτζή. Κολαούτι, Μοντειρο, Βάντερ αλλά και Η. Χαραλάμπους είναι κάποια από αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα