ΑΕΚ: Σάρκα και οστά...

Σάρκα και οστά άρχισε να παίρνει το όνειρο κάθε Αεκτζή. Η ομάδα της Λάρνακας έκανε το πιο σημαντικό βήμα, το πρώτο, στα πλέι-οφ και αυτό που μένει είναι η σταθεροποίηση στις εμφανίσεις ουσίας.

Χωρίς να εντυπωσιάσει μπήκε με το δεξί στο πρώτο από τα δέκα ντέρμπι που έχει μπροστά της. Τώρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από κανέναν οπαδό της ΑΕΚ να μη βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του και να τη βοηθήσει να εκπληρώσει τον επόμενό της στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Το ΓΣΖ

έζησε και πάλι μεγάλες στιγμές και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Γι’ αυτό τον κόσμο γράφαμε σε προηγούμενα άρθρα και γι’ αυτό τον κόσμο «πολεμούσε» η διοίκηση Καραπατάκη από τη μέρα που ανέλαβε πριν από περίπου ένα χρόνο. Παρά την πολύ σημαντική νίκη και παρά το γεγονός ότι οι «κιτρινοπράσινοι» ανέβηκαν μόνοι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, οι παράγοντες, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία συνεχίζουν να λένε και να υπογραμμίζουν ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν και παραμένουν προσγειωμένοι. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το πιο δυνατό «όπλο» της ΑΕΚ, η στάση των παραγόντων της, οι οποίοι σε καμιά περίπτωση και σε καμιά ήττα και κακή εμφάνιση δεν αμφισβήτησαν την ομάδα τους ή τον προπονητή τους. Την πιο σωστή αντίδραση, μάλιστα, την είχαν μετά από νίκες σε βάρος οποιασδήποτε ομάδας, μεγάλης ή μικρής. Όλ’ αυτά συνέβαλαν στο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Η επιμονή επίσης στα συνεχή καλέσματα προς τον κόσμο, στο τέλος τους δικαίωσε και το επόμενο στοίχημα είναι να καταφέρουν να κρατήσουν αυτό τον κόσμο που ήταν στο ΓΣΖ την Κυριακή. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και το απέδειξε σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι. Τέτοιες νίκες είναι που κάνουν και τους ίδιους τους παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πεισμώσουν περισσότερο στη δύσκολη συνέχεια. Με την αυτοπεποίθηση που έχουν όλοι πλέον στην ομάδα, το όνειρο στο τέλος και ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη, μπορεί να είναι πολύ μικρά για τη φετινή ΑΕΚ.Το βάθος στο ρόστερΤο πόσο μεγάλο αλλά και ποιοτικό είναι ένα ρόστερ επιβεβαιώνεται προς το τέλος κάθε πρωταθλήματος και, τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το βάθος και την ποιότητα που έχει το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ. Μπορεί να είναι στο απουσιολόγιο για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Χουάν Τομάς, μπορεί να είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, αλλά υπάρχουν αρκετές λύσεις για αντικατάστασή του. Ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι συνεργάτες του σε κάθε αγώνα βρίσκουν τις λύσεις και καμιά απουσία δεν φαίνεται στο τέλος. Ο Μπόλιεβιτς είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Τομάς, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Κολαούτι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονείται κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα