ΑΕΚ πενταετίας στην Primetel!

Μετά την πενταετή συμφωνία με την Ομόνοια, η Primetel ανακοίνωσε και τη συμφωνία της με την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι το 2024. Η υπογεγραμμένη συμφωνία είναι πενταετούς διάρκειας και θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2019 - 2020 έως και τη σεζόν 2023 - 2024.

Η ανακοίνωση της Primetel:

"Με τη μεταγραφή ενός πρωτοκλασάτου παίκτη στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου ενισχύεται η τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel

H PrimeTel

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας για απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΑΕΚ Λάρνακας. Η υπογεγραμμένη συμφωνία, είναι πενταετούς διάρκειας και θα τεθεί σε ισχύ από τη σεζόν 2019 - 2020 έως και τη σεζόν 2023 - 2024.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Λάρνακας, Άντρος Καραπατάκης, δήλωσε: «Η PrimeTel είναι βασικός παίκτης στο χώρο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο και η μεταξύ μας συμφωνία μας ικανοποιεί απόλυτα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική και ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της σχέσης μας με την εταιρεία».

Ο CEO της PrimeTel, Ερμής Στεφάνου, αναφέρθηκε στο σκεπτικό της συμφωνίας με την ΑΕΚ: «Εκτιμώντας το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας αποτελεί ένα από τους μόνιμους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, είμαστε βέβαιοι ότι η αποκλειστική προβολή των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ στην πλατφόρμα της PrimeTel, θα τύχει θετικής ανταπόκρισης από τους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου».

Η συνεργασία με την ΑΕΚ εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της PrimeTel, για εμπλουτισμό και αναβάθμιση του περιεχομένου της τηλεοπτικής πλατφόρμας της εταιρείας".

Keywords
Τυχαία Θέματα