ΑΕΚ: Κάλεσμα στον κόσμο

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για δυναμική παρουσία στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEK ARENA (Σάββατο 05/11, 19:00).



Η ποδοσφαιρική μας ομάδα χρειάζεται τη μαζική στήριξη και συμπαράσταση από τον κόσμο, στη δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλει για επιστροφή στις νίκες και εδραίωση της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η

δυναμική που αποκτά η ομάδα μας αγωνιζόμενη σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο -και μάλιστα ιδιόκτητο- είναι τεράστια και οφείλει να την εκμεταλλευτεί.

Για αυτό και η εικόνα του AEK ARENA θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή στο προηγούμενο ντέρμπι και ο κάθε φίλαθλος να συνδράμει με τη φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του και πάντα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια, στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Υπενθυμίζουμε παράλληλα τον ιερό σκοπό για τον οποίο θα πωλούνται στις εισόδους του γηπέδου κουπόνια εισφοράς των 10 ευρώ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το βράδυ του Σαββάτου, για να δώσουμε την επιπρόσθετη ώθηση που χρειάζεται η ομάδα μας, έτσι ώστε να πετύχει για ακόμη μία φορά τον στόχο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα