ΑΕΚ: Ούτε λόγος για τίτλο, αλλά...

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον 1ο γύρου της κανονικής περιόδου. Η ομάδα της Λάρνακας επιβεβαίωσε την πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και ότι θα βρίσκεται εκεί μέχρι τέλους.

Χθες, απέναντι στον Ερμή, οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν επανέλαβαν εαυτούς. Άρχισαν πολύ δυνατά τον αγώνα, πέτυχαν δυο γρήγορα τέρματα και αποφόρτισαν από το πρώτο ημίχρονο το οποιοδήποτε άγχος.

Η απόδοση της ΑΕΚ

δεν είχε καμία διαφορά σε σχέση με τους πλείστους αγώνες του τελευταίου ενάμιση χρόνου. Η ομάδα επιβλήθηκε του αντιπάλου, απέδωσε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες και κέρδισε. Τόσο απλά.

Η επόμενη ημέρα δεν διαφοροποιεί οτιδήποτε σε σχέση με τους στόχους. Άλλωστε στη χθεσινή εκπομπή Θύρα Σίγμα ο Εκπρόσωπος Τύπου των πρωτοπόρων Κυριάκος Δημητρίου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν εφησυχαζόμαστε. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο στόχος στο πρωτάθλημα παραμένει ο ίδιος, η νίκη σε κάθε παιγνίδι. Για τίτλο, ούτε λόγος, όμως, κάποια πράγματα φαίνονται και είναι τα ακόλουθα: Η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους αντιπάλους της και μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα