ΑΕΚ: Φέτος να είναι διαφορετική!

Να πετύχει την 3η συναπτή νίκη σε εκτός έδρας αγώνες και να σκαρφαλώσει εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας στοχεύει η ΑΕΚ στο αποψινό παιγνίδι με τον Άρη.

Οι κιτρινοπράσινοι για να κάνουν το βήμα παραπάνω στη φετινή περίοδο, οφείλουν να κερδίζουν τέτοιους αγώνες. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ο τίτλος χάθηκε στις λεπτομέρειες και ενδεχομένως σήμερα να γράφαμε διαφορετικά, αν η ομάδα του Κρίστιανσεν ήταν πιο συνεπής στα εκτός έδρας παιγνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες.

Σε πέντε αγώνες (φέτος θα είναι έξι) κέρδισε

μόλις δυο φορές (την Αγία Νάπα στο 90+3 και τη Δόξα), αποκόμισε ισάριθμες ισοπαλίες (Σαλαμίνα και Οθέλλο) και έχασε από τον Εθνικό. Δηλαδή πήρε οκτώ από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς.

Σαφώς και θα υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι αδύνατο να κερδίζεις όλους τους αγώνες. Αλλά για να εκπληρώσεις τους στόχους σου θα πρέπει να τις περιορίσεις στο ελάχιστο.

Φέτος, η ομάδα της Λάρνακας άρχισε άριστα αφού σε δυο παιγνίδια απέναντι σε μικρομεσαίους αντιπάλους πήρε ισάριθμες νίκες και μάλιστα εύκολα.

Σήμερα, θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό και εκτός όλων των υπολοίπων αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση της ομάδας μετά την πρώτη … γκέλα στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα