ΑΕΚ: O Κ. Δημητρίου για εμφάνιση και Καρμιώτισσα

Για την νίκη και την θετική εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων Κυριάκος Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό με την Καρμιώτισσα για το κύπελλο.

Αρχικά μίλησε για τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα: «Με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε στο γήπεδο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Επιστρέψαμε σε κυριαρχική εμφάνιση, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να γίνει διεκδικητικός η ομάδα είχε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Δεν πετύχαμε τίποτε, ήταν μια νίκη, ο στόχος επιτεύχθηκε, και με βάση την εικόνα μας, την απόδοση μας είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια.

Για το γεγονός ότι πέρσι έχασαν 5 βαθμούς από την Σαλαμίνα είπε: «Ήταν θετικό ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στον μεγαλύτερο βαθμό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να έχουμε συνέχεια και δείχνει ομάδα πως έκανε ήδη την επανεκκίνηση της αφήνοντας παράλληλα ενθαρρυντικά μηνύματα».

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα για το κύπελλο ανάφερε: «Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μας επιτρέπει να επαναπαυτούμε. Μέγιστη προσοχή, συγκέντρωση για να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα