Α.Δημητρίου: «Οι αμφισβητούμενες ήταν εναντίον μας»(ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την διαιτησία του αγώνα, για το που βρίσκεται το θέμα του προπονητή ενώ σχολίασε και τη νέα ανακοίνωση της Θύρας 9.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ επεσήμανε: «Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, είχαμε καλές πιθανότητες να το πετύχουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είχαμε δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε πίεση, φτιάξαμε όμως τις δικές μας ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο 2ο μέρος είμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, ισοφαρίσαμε ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 2ο εάν δεν μέναμε με παίκτη λιγότερο. Πλέον αφήνουμε πίσω μας την ΑΕΚ και στρέψαμε ήδη την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Για την διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Υπήρχαν αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις, ο διαιτητής καλύπτετε από τους κανονισμούς με τις αποφάσεις του όμως θεωρούμε πως στην φάση στο ακυρωθέν γκολ ο Γιωργαλλίδης πέφτει πάνω στον Νταρμπισαϊρ ενώ για την φάση του Φλορέσκου οι διαιτητές έχουν οδηγίες να δίνουν 2η κίτρινη όταν αυτή είναι καραμπινάτη. Καλύπτετε όμως και πάλι ο διαιτητής αφού ο παίκτης μας όφειλε να ήταν πιο προσεκτικός. Όλες όμως αμφισβητούμενες φάσεις είναι εναντίον της Ομόνοιας όχι μόνο χθες αλλά και το τελευταίο διάστημα».

Για τις απουσίες: «Μετά την διακοπή θα επιστρέψουν οι Άρνανσον και Κατελάρης, ο Κωνσταντινίδης επίσης, ο Αζίς έφυγε τραυματίας, έκανε εξετάσεις το πρωί και περιμένουμε τα αποτελέσματα ενώ θα απουσιάζει ο Φλορέσκου που είναι τιμωρημένος».

Για το θέμα προπονητή είπε: «Είναι τακτική συνεδρία, το θέμα του προπονητή αναμένεται πως θα τρέχει προς το τέλος της βδομάδας, θα γίνουν επαφές και συζητήσεις θα έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος νέος προπονητής. Δεν θα εγκλωβιστούμε από τα χρονοδιαγράμματα».

Όσον αφορά την επίθεση της Θύρα 9 ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως το Δ.Σ. θα αξιολογήσει το περιεχόμενο και θα τοποθετηθεί ανάλογα».

Keywords
Τυχαία Θέματα