Α. Βασιλείου: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος» (video)

O προπονητής της Εθνικής Νεανίδων στη χθεσινή προπόνηση.
-----------------------

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων να είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος οι αγώνες του οποίου αρχίζουν αύριο στην Αλβανία, όμως το γεγονός αυτό δε μειώνει την αισιοδοξία για καλή παρουσία από την ομάδα μας.

Έχοντας ενώπιον του την πολύ καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα στον τελευταίο φιλικό αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία τον Αύγουστο, ο προπονητής Άντρος Βασιλείου πιστεύει ότι η ομάδα μας μπορεί να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

«Αυτό

που πραγματικά ευελπιστώ και θέλω πάρα πολύ, είναι στον τελευταίο μας αγώνα με την Αλβανία, να έχουν προηγηθεί τέτοια αποτελέσματα, ώστε να παίζεται η πρόκριση», δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο κ. Βασιλείου, για να προσθέσει:

«Ξέρουμε ότι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, η Σερβία και η Σκοτία είναι τα φαβορί, όμως ήρθαμε εδώ για να κάνουμε την προσπάθεια μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά αυτό που θέλουμε είναι η πρόκριση να παίζεται μέχρι το τέλος», προσθέτει ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Να σημειώσουμε ότι από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα και από τους 11 προκριματικούς ομίλους, οι δέκα καλύτερες δεύτερες.
Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα