Α. Δημητρίου: "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"

Δηλώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την πρεμιέρα της Ομόνοιας με τον Εθνικό και όχι μόνο, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου των "πρασίνων" Αντρέας Δημητρίου. Δείτε τι δήλωσε για Τουρέ και Βύντρα αλλά και την ενέργεια που έχουν για την πρώτη νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Αδυμονούμε, αν λέγαμε το αντίθετο θα ήταν ψέμα. Πέρασαν 3,5 μήνες από το τελευταίο μας επίσημο παιχνίδι. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δουλέψαμε καλά σε πολλά επίπεδα. Είμαστε έτοιμοι για τους πρώτους μας τρεις βαθμούς. Κάθε αρχή και δύσκολη, είμαστε νέα ομάδα και αυτό το στοιχείο μας κάνει να ζητάμε την κορυφαία προτεραιότητα τους 3 βαθμούς. Με τη δυναμική του κόσμου μας, με τη σχετική ενέργεια και τον ενθουσιασμού στοχεύουμε και στη νίκη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όλα τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Εμείς παίξαμε 10 φιλικά παιχνίδια, ο κόσμος τους είδε αρκετές φορές. Αυτό τους βοήθησε να αντιληφθεί την ποιότητα και το βάθος που υπάρχει στην ομάδα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα. Η Ομόνοια είναι στο πιο ψηλό σημείο, αυτό το έχουν αντιληφθεί. Θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο.

Οι Άλεξ και Γουίλιαμ προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Για τον Ράφα Λόπες θα γνωρίζουμε μέχρι τέλος εβδομάδας.

Θυμίζουμε ότι η βόρεια κερκίδα θα είναι κλειστή. Οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες θα είναι γεμάτες. Ήταν και ένας από τους στόχους μας μέσα στη σεζόν να παίζουμε σε γεμάτα παιχνίδια.

Η μορφή δανεισμού εντός Κύπρου είναι μέχρι την Παρασκευή. Για τον Τουρέ υπάρχει ενδιαφέρον και από εδώ και από την Κύπρο. Για τον Βύντρα δεν είχαμε κάποια εξέλιξη, δεν είναι ότι καλύτερο να προπονείται και να πληρώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα