Α. Δημητρίου: "Εμείς δεν ξεπουλάμε παίκτες..."

Ο Αντρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για την 4η μεταγραφή της Ομόνοιας που είναι προ των πυλών, για το νέο όχι στη Γιαγκελόνια και το τι ειπώθηκε σε παίκτες και προπονητή ενόψει συνέχειας, μετά την χθεσινή συνεδρία του συμβουλίου.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Βρισκόμαστε σε περίοδο για την 4η μεταγραφική ενίσχυση. Μας μένουν λίγες μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ακόμη λίγο υπομονή. Έχει σταλεί άμεσα το μήνυμα να βρεθούν οι τρόποι για βελτίωση. Τα κυριότερα αρνητικά στοιχεία είναι η ομαδική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας που δεν βελτιώνεται αλλά και τα πολλά ατομικά λάθη. Ο προβληματισμός είναι έντονος στις τάξεις του διοικητικού Συμβουλίο. Με ψυχραιμία διαχειριστήκαμε την κατάσταση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δεν μηδενίσαμε τα πάντα. Πέραν από τα αρνητικά υπάρχουν και θετικά στοιχεία. Η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους, είναι παραγωγική, δημιουργήσαμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Καταγράφεται η ανάδειξη του Φάνου Κατελάρη, υπάρχει διάθεση να αναδειχθούν παίκτες από τις ακαδημίες. Σε καμία περίπτωση δεν μηδενίζονται τα πάντα. Δεν παραγνωρίζονται ότι χάθηκαν κάποιοι βαθμοί από διαιτητικές αποφάσεις. Υπάρχει πρόβλημα και το αναγνωρίζει το ΔΣ, γι' αυτό και στείλαμε μήνυμα για να διορθωθούν άμεσα. Υπάρχει χρόνος, εκφράζεται αισιοδοξία ότι με τις φετινές μεταγραφές, οι επιλογές θ' αυξηθούν και θα έχουμε περισσότερα όπλα στη διάθεση μας. Έχει δοθεί ξανά στους αρμοδίους ότι είναι ύψιστης σημασίας να έχουμε ένα βασικό κορμό και να κάνουμε μόνο κινήσεις ουσίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια ή με παίκτες που είναι στο πλάνο για τη νέα χρονιά. Υπάρχει υλικό στην ομάδα που θα μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Απορρίψαμε και τη δεύτερη πρόταση για Σέρινταν από Γιαγκελόνια. Δεν ξεπουλάμε παίκτες, αλλά κρατάμε αυτούς που θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Πριν 2-3 ήμερες ο Ονησίφορος μαζί με τον εκπρόσωπο του δεν υπογράψαν σε καμία ομάδα, διαβεβαιώνοντας ότι αν υπογράψουν σε κάποια ομάδα θα ενημερώσουν το Νίκο Νταμπίζα. Για την ώρα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, οπόταν κρατάμε αυτό.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα με την Ανόρθωση μας έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και περιορίζονται τα περιθώρια για νέες απώλειες. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα προχωράμε στην επόμενη μέρα που είναι εξαιρετικά σημαντική. Θέλουμε να κάνουμε αρχή με τη Νέα Σαλαμίνα που έχει το σεβασμό μας, οφείλουμε να το κάνουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα