Z&X Holiday Villas

Η Z&X HOLIDAY VILLAS είναι μία εταιρία που ασχολείται με την ποιότητα και αξιοπιστία ενοικιάσεων επαύλεων, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή για όλα τα γούστα, από πολυτελείς επαύλεις και οι επισκέπτες μας έχουν την επιλογή του μοντέρνου ή παραδοσιακού στυλ μεταξύ 2 μέχρι 5 υπνοδωματίων. Οι επαύλεις της Z&X HOLIDAY VILLAS είναι ιδανικές για οικογένειες, για φίλους ή και ακόμη για ομαδικές κρατήσεις. Η κάθε έπαυλη ξεχωριστά έχει την ιδιωτική του πισίνα, βεράντες με έπιπλα κήπου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όμορφο επιπλωμένο καθιστικό,

κλιματιστικό, κύρια μπάνια και en-suite ντους. Μεταξύ από αυτές περιέχουν τζακούζι, σάουνα, τζάκι και barbeque.

Όλες οι επαύλεις μας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από 1 μέχρι και 20χλμ από την παραλία και 5χλμ από υπεραγορά ή μίνι μάρκετ. Οι επαύλεις της Z&X HOLIDAY VILLAS βρίσκονται σε διάφορα γραφικά χωριά της Πάφου σε απομονωμένες περιοχές, προσφέροντας στον πελάτη ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, με θέα που κόβει την ανάσα (βουνό ή θάλασσα) και σας υπόσχονται αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές.

Κατά την άφιξη προσφέρεται δωρεάν πακέτο για καλωσόρισμα κρασί και φρούτα δικής μας παραγωγής. Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για τις διακοπές σας, οι δικές μας επαύλεις θα σας το προσφέρουν απλόχερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα