«Yπάρχει η πιθανότητα να πάω στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο Αντρές Τσάβες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Αργεντινή τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό και άφησε ανοιχτό για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να έρθει στο τριφύλλι.

O μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του στράικερ, ο Αργεντινός, Αντρές Τσάβες, πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα δηλώσεις στο «ESPN» της Αργεντινής και αναφέρθηκε μεταξύ

άλλων στο ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβες επανέλαβε ότι η προτεραιότητα του είναι να μείνει στην Αργεντινή και να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Μπόκα, τονίζοντας ότι του έχει λείψει η τρέλα των οπαδών της, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ του.

-Υπάρχουν πληροφορίες ότι σε θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι εσύ προτιμάς να μείνει στη Μπόκα. Τι ισχύει;

«Μου αρέσει πολύ στη Μπόκα, είμαι χαρούμενος. Συνεχίζω να μιλάω με τον Παναθηναϊκό, αλλά μου φαίνεται ότι ως ένα βαθμό, έχω πάρει την απόφαση μου».

-Είσαι μπροστά σε αυτούς τους τρελούς οπαδούς. Τι απόφαση θα πάρεις;

«Θέλω να μείνω στη Μπόκα, οι οπαδοί της είναι τρελοί, μου έχουν λείψει και μου αρέσουν πάρα πολύ».

-Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να πας στην Ελλάδα;

«Ναι, είναι ανοιχτή αυτή η πιθανότητα. Οι δύο ομάδες μιλάνε και το χειρίζεται ο ατζέντης του. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί…».

Keywords
Τυχαία Θέματα