Χειμώνας από σήμερα το βράδυ-Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Αστάθεια θα επηρεάσει την περιοχή από απόψε. Στην ατμόσφαιρα υπάρχει αραιή σκόνη που παροδικά απόψε θα αυξηθεί, για να υπαναχωρήσει την Πέμπτη.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με

τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Στις καταιγίδες ο άνεμος μπορεί να είναι μεταβλητός και να φθάσει τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, ενώ τοπικά θα πέσουν βροχές και θα σημειωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα πλησιάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα