Uncover Nicosia: φωτογραφικός διαγωνισμός για την Πρωτεύουσα

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας προσκαλεί όσους ζουν στη Λευκωσία ή την έχουν επισκεφθεί να λάβουν μέρος στο φωτογραφικό διαγωνισμό “Uncover Nicosia”

Ζητούμε φωτογραφίες που αναδεικνύουν την ποικιλόμορφη και μοναδική ομορφιά της πόλης και επαρχίας Λευκωσίας. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αποκαλύψουμε όλες εκείνες τις γνωστές αλλά κυρίως άγνωστες ομορφιές της πρωτεύουσας, τα αξιοθέατα και τα μνημεία της, τις γοητευτικές της λεπτομέρειες, τη μοναδικότητα των ανθρώπων, τη γραφικότητα

των γειτονιών και των χωριών της, τη ζεστασιά της φύσης και τη ζωντάνια της πόλης και να γεμίσουμε το διαδίκτυο με φωτογραφίες της πρωτεύουσας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να διαγωνιστούν στις εξής κατηγορίες:

Κληρονομιά (π.χ. Μουσεία, Μνημεία, Θρησκευτικοί/Αρχαιολογικοί χώροι)Αστική ζωή (π.χ. Γειτονιές, Τέχνη του δρόμου, καθημερινή ζωή)Φυσικό περιβάλλον (π.χ. φύση, μονοπάτια, πάρκα, κήποι, νερό) 4. Αρχιτεκτονική (παλιά και σύγχρονη)Γαστρονομία (π.χ. προϊόντα, φαγητό, κρασί)Παράδοση (π.χ. παραδοσιακά προϊόντα, έθιμα, τελετές)Δραστηριότητες (π.χ. φεστιβάλ, αθλήματα, αγορές, εκδηλώσεις)Άνθρωποι (π.χ. πορτραίτα, παραδοσιακά επαγγέλματα)

Στην νικήτρια φωτογραφία από κάθε κατηγορία θα δοθεί χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ, ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες θα προβληθούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στη Λευκωσία.Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός μέχρι και τις 31/01/2017.

Για τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού όπως και για τη διαδικασία υποβολής των φωτογραφιών, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΤΑΠ Λευκωσίας: www.visitnicosia.com.cy, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο a.heraclidou@ccci.org.cy.

Keywords
Τυχαία Θέματα