UCLan Cyprus διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου!

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου και σας προσκαλεί στην ημερίδα ενημέρωσης για τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10 π.μ. στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Εμπνευσμένο από τα παγκόσμια Φεστιβάλ Επιστήμης, το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου έχει ως στόχο να συγκεντρώσει μεγάλα μυαλά της επιστήμης και των τεχνών αλλά και να φέρει μαθητές σε επαφή με τα επιτεύγματα της επιστήμης. Μέσα από συζητήσεις, θεατρικά

έργα, διαδραστικές εξερευνήσεις, παιχνίδια και μουσικές παραστάσεις, η επιστήμη βγαίνει έξω από το εργαστήριο... και «έρχεται στην Κύπρο».

Το Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου ενσωματώνει πολλαπλές ευκαιρίες για να δούμε πως οι έννοιες της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανική και των Μαθηματικών (STEM) σχετίζονται με τη ζωή. Οι δραστηριότητες STEM με τις οποίες θα εμπλακούν οι μαθητές στο Φεστιβάλ θα τους προσφέρουν ευκαιρίες για ενεργό συμμετοχή και ενεργοποίηση ανώτερων νοητικών λειτουργιών μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον παιχνιδιού.

Το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και το Κέντρο CRIC (Center for Research and Innovation in Cognition), θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Δεκεμβρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στην Πύλα, Λάρνακα, με τη στήριξη διαφόρων οργανισμών, Κέντρων Έρευνας και Πανεπιστημίων και θα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στην ημερίδα ενημέρωσης για το 1ο Φεστιβάλ Επιστήμης, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στο τηλέφωνο 24694000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα