Tουρκική εισβολή στη Συρία: Πορεία Κούρδων στις πρεσβείες ΗΠΑ - Ρωσίας

Πορεία διαμαρτυρίας σήμερα από Κούρδους στους δρόμους της Λευκωσίας. Στις 11:00 η πορεία των Κούρδων αρχίζει από το ΥΠΕΣ, με στάσεις στην αμερικανική πρεσβεία καθώς και στην πρεσβεία της Ρωσίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση των Κούρδων:

«Η πορεία θα ξεκινήσει με συγκέντρωση στον χώρο μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Λευκωσία, αύριο Πέμπτη, στις 11.00 π.μ. Στις 11 π.μ. η πορεία θα ξεκινήσει για την αμερικανική πρεσβεία. Μετά από ημίωρη στάση στην αμερικανική πρεσβεία, η πορεία θα κατευθυνθεί προς τη ρωσική πρεσβεία. Στη ρωσική πρεσβεία θα γίνει επίσης μια ημίωρη συγκέντρωση. Η εκδήλωση

θα τελειώσει εκεί. Καλούμε κάθε δημοκρατική και διεθνιστική οργάνωση, κάθε δημοκράτη, όλους τους φίλους του κουρδικού λαού, να συμμετάσχουν στη πορεία. Προσκαλούμε και καλούμε τα Μέσα Ενημέρωσης να καλύψουν δημοσιογραφικά την πορεία.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖΑΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το ερχόμενο Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, έχει οριστεί ως Διεθνής Μέρα Συμπαράστασης στο Ροζαβά. Καλούμε τους φίλους του Κουρδικού αγώνα και όλους τους δημοκράτες να οργανώσουν εκδηλώσεις καταδίκης της τουρκικής εισβολής και συμπαράστασης στο Ροζαβά».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα