To μήνυμα Ισραήλ στους Έλληνες με τεχνητή νοημοσύνη που μιλάει Ελληνικά (VID)

Τον τελευταίο καιρό ακούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση για εντυπωσιακές εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία έχει τα φόντα να αλλάξει όχι απλά το μέλλον της τεχνολογίας, αλλά και την καθημερινότητά μας γενικότερα. Τώρα, η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να κάνει την αρχή της «AI διπλωματίας».

Συγκεκριμένα, η εγχώρια εταιρία τεχνολογίας D-ID έφτιαξε ένα AI σύστημα, το οποίο μπορεί να παράγει βίντεο με Avatars που μιλάνε και κινούνται σαν άνθρωποι. Έτσι, η κυβέρνηση αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή την AI τεχνολογία για να απευθύνει μηνύματα στους πολίτες διαφόρων

χωρών.

Διαβαστε επίσης: Απειλή για το πολιτικό σύστημα η εγαρμογή τεχνιτής νοημοσύνης Chat GPT

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το μήνυμα του Ισραήλ προς τους «φίλους του στην Ελλάδα». Όλο το βίντεο, τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος, έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από AI, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Η σχετική ανάρτηση επισημαίνει:

«AI-διπλωματία: Ξέρουμε ότι όλοι μιλούν για το ChatGPT, αλλά εμείς έχουμε βρει και επίσημα την επόμενη εμμονή μας όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη.

Χάρη στην ισραηλινή εταιρεία D-ID μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε με το κοινό σε όλο τον κόσμο στη μητρική του γλώσσα!», σημειώνεται.

And now for our friends in Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα